Venř rejser Venř bussen
Julemarked
Julerejser og dagsture

Besøg et af de hyggelige julemarkeder i Danmark med Venø Rejser! Der er også mulighed for lidt grænsehandel inden jul.

Cirkusrevy
Cirkusrevy 2021

Danmarks største revy vender stærkt tilbage i 2021, hvor Ulf Pilgaard får sin finalesæson og jubilæum efter 40 sæsoner i Cirkusrevyen. 

Oberammergau 2022

PASSIONSSPILLET I OBERAMMERGAU 2020 NU I 2022
Få del i denne storslåede oplevelse. Ønsker du mere information om de spændende ture, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97868100 eller email info@venorejser.dk

Venø Bussen
Venø Bussen 60 år på hjul

Den 1. november 2019 kunne Venø Bussen fejre sit 60-års jubilæum. Firmaet blev startet i 1959 af Carl Anker Jensen, kaldet Bus-Carl, med én bus; skolebussen fra Venø til fastlandet. Knud Overgaard overtog firmaet i 1989 og kunne i 2019 fejre både sit eget 30-års jubilæum på Venø og firmaets 60-års jubilæum. I dag er firmaet vokset til 28 busser og over 30 ansatte. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Venø Bussen Personale
Venø Bussens chauffører

Venø Bussen står for lokalruterne i Struer Kommune.

Vi har erfarne og venlige chauffører, der altid er klar til at yde en god service! 

Hjertestarter i bussen
Hjertestarter i rutebusserne

Der er hjertestarter i alle 11 rutebusser, man ser rundt i Struer by og på landevejene rundt om i kommunen. Hos Venø Bussen har alle chauffører deltaget i førstehjælpskurser og brug af hjertestarter.

Venø - vi er eksperter

Venø Bussen har kørt skolebus fra Venø til fastlandet siden 1959, og selskabet har stadig en meget stor tilknytning til den smukke ø i Limfjorden.

Book guide eller cykelleje hos os.

Handicapkørsel

Venø Bussen har en firestjernet MAN liftbus til både turist- og handicapkørsel.
Den er udstyret med handicaplift, hvilket er en stor fordel for blandede grupper, f.eks. plejehjem eller efterskoler, hvor der er enkelte kørestolsbrugere blandt deltagerne.

Vi har et stort udvalg af kvalitetsrejser til Tyskland - særdeles velegnede til senior- og pensionistgrupper


Rejse A: 3 historiske byer langs Kongevejen - Erfurt, Weimar og Jena - med oplevelsesgastronomi alle dage, 5 dage. Grupperne spiser og får serveret eftermiddagskaffe i historiske smukke restuaranter. 


 


Rejse B: "Thüringens smukkeste natur" med „nærende“, sjældne og betagende oplevelser, 5-dages rejse med „all-inclusive“ program.


 


Rejse C-1: 5-dages "all-inclusive" rejse til sø- og bjergområdet "Lausitzland" inkl. Spreewald, Meissen Porcelæn, Zittauer bjergene med Oybin bjergkirke og Marienthal Kloster. Dansktalende rejseleder. 


 


Rejse C-2: 5-dages "all-inclusive" rejse til sø- og bjergområdet "Lausitzland" inkl. Spreewald, Meissen Porcelæn, Zittauer bjergene med Oybin bjergkirke og Marienthal Kloster. Dansktalende rejseleder.


 


Rejse D: Bliv glad i naturskønne omgivelser, 5-dages "all-inclusive" rejse til Thüringen inklusiv en frivillig lettere vandre- og cykeltur i Tysklands smukkeste natur samt ekstra skånekost på både morgen- og aftenbuffet'en.


 


Rejse E: Kultur og natur i Tysklands midte, 5 dages rejse med "all-inclusive" program. Gruppen kan vælge at bo i Luthers Wartburg by Eisenach eller i blomsterbyen Bad Langensalza.


 


Rejse F: ”Erzgebirge” i Sydsachsen og Karlsbad i Tjekkiet, 5 dages rejse med "all-inclusive" program. Grupperne bor på Hotel am Fichtelberg i kurbyen Oberwiesenthal. Fra hotellet er der smuk udsigt til enten Tjekkiet, Oberwiesenthal eller Fichtelberg.


 


Rejse G: De bedste oplevelser langs Elben fra Dresden til Tjekkiet, 5 dages rejse med "all-inclusive program.


 


Rejse H: Allerbedste 4- og 5-dages rejser til Harzen.


 


Rejse I: ”Berlin optimal”, 4-dages rejse til Berlin inklusive Potsdam med "all-inclusive" program. Helpension med drikkevarer til både  frokost og aftensmad, eftermiddagskaffe med kage hver dag, alle udflugter, entréer, kanalsejlads på floden Spree i Berlin samt dansktalende rejseleder alt i henhold til program.


 


Rejse J: 3- og 4-dages julemarkedsrejser Berlin og Harzen


 


Rejse J: Julemarkedsrejser Erfurt, Merseburg og Mecklenburg-Vorpommern


 


Rejse K: Kultur- og oplevelsesrejser til Wittenberg, Leipzig, Jena, Erfurt, Eisenach (Wartburg) og Eisleben "i fodsporene på Martin Luther og Johann Sebastian Bach". Med "all-inclusive" program.


 


Rejse L: ”Rødhætteland” i det hessiske bjerglandskab med byerne Rotenburg og Fulda. 5 dages rejse med "all-inclusive"program, dansktalende rejseleder mm. Grupperne bor på "hotel Seeblick" med udsigt til søen. En aften på hotellet serveres "Hessisches Buffet, og der vil være musik.


 


Rejse M: 5-dages rejse fra søndag til torsdag med det allerbedste i Dresden og omegn. Grupperne bor på Hotel Ibis i Prager Strasse, der er den mest kendte indkøbsgade i Dresden.


 


Rejse N: "Thüringen optimal", 5- og 6-dages rejse med "all-inclusive" program til Thüringens største attraktioner. N-5 er ideel for ældre og lidt gangbesværede gæster.


 


Rejse O: 4- eller 5-dages "all-inclusive" rejse til Rügen med hotelophold i den smukke by Stralsund.


 


Rejse R: 5-dages ”all-inclusive” rejse til Rüdesheim, Koblenz. Rejsen kan kombineres med en ca. 6 timers sejltur på Rhinen inkl. en 3-retters menu til det betagende show "Rhinen i Flammer". 


 


Rejse S: 5-dages "all-inclusive" rejse til "Lüneburger Heide" med besøg i Walsrode, Celle og i Hodenhagen, hvor grupperne bor og hvor ikke mindst Europas største "Serengeti Safaripark" samt "Walsrode Weltvogelpark" ligger.


 


Rejse T: 5-dages rejse til Merseburg med Leipzig og Halle inkl. "Ridder-middag", blomsterpark, sekt- og chokoladefabrik mm. "All-inclusive" program.


 


Rejse V: Ny 5-dages ”all-inclusive” rejse til både kendte og ukendte steder i Mecklenburg-Vorpommern med spændende og unikke oplevelser. Hertil heldagsbesøg i smukke, hyggelige Schwerin.


 

NYHEDER

NYHEDSBREV
Tilmeld nyhedsbrev
Navn: Påkrævet

E-mail: Påkrævet


Lønningen 4, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2020 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK