Venř rejser Venř bussen
Cirkusrevy
Cirkusrevy 2020

Oplev Cirkusrevy 2020 - Ulf Pilgaards sidste sæson
2 dage med spændende program

Holland Keukenhof
Blomstertur til Holland

Blomsterrejse til Holland - 5 dage - 26/04-30/04 2020
Guide på hele turen og spændende og gennemprøvet program

Venø Bussen
Venø Bussen fylder 60 år

Den 1. november 2019 kan Venø Bussen fejre sit 60-års jubilæum. Firmaet blev startet i 1959 af Carl Anker Jensen, kaldet Bus-Carl, med én bus; skolebussen fra Venø til fastlandet. Knud Overgaard overtog firmaet i 1989 og kan i år fejre både sit eget 30-års jubilæum på Venø og firmaets 60-års jubilæum.
I dag er firmaet vokset til 28 busser og over 30 ansatte. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

4-stjernede turistbusser

Bedst i kvalitet og alt moderne udstyr.
Vi glæder os til at byde vore gæster velkomne ombord!

Venø Bussen Personale
Venø Bussens chauffører

Venø Bussen står for lokalruterne i Struer Kommune.

Vi har erfarne og venlige chauffører, der altid er klar til at yde en god service! 

Hjertestarter i bussen
Hjertestarter i rutebusserne

Der er hjertestarter i alle 11 rutebusser, man ser rundt i Struer by og på landevejene rundt om i kommunen. Hos Venø Bussen har alle chauffører deltaget i førstehjælpskurser og brug af hjertestarter.

Venø - vi er eksperter

Venø Bussen har kørt skolebus fra Venø til fastlandet siden 1959, og selskabet har stadig en meget stor tilknytning til den smukke ø i Limfjorden.

Book guide eller cykelleje hos os.

Handicapkørsel

Venø Bussen har en firestjernet MAN liftbus til både turist- og handicapkørsel.
Den er udstyret med handicaplift, hvilket er en stor fordel for blandede grupper, f.eks. plejehjem eller efterskoler, hvor der er enkelte kørestolsbrugere blandt deltagerne.

Vi har et stort udvalg af kvalitetsrejser til Tyskland - særdeles velegnede til senior- og pensionistgrupper


Rejse A: 3 historiske byer langs Kongevejen - Erfurt, Weimar og Jena - med oplevelsesgastronomi alle dage, 5 dage. Grupperne spiser og får serveret eftermiddagskaffe i historiske smukke restuaranter. 


 


Rejse B: "Thüringens smukkeste natur" med „nærende“, sjældne og betagende oplevelser, 5-dages rejse med „all-inclusive“ program.


 


Rejse C-1: 5-dages "all-inclusive" rejse til sø- og bjergområdet "Lausitzland" inkl. Spreewald, Meissen Porcelæn, Zittauer bjergene med Oybin bjergkirke og Marienthal Kloster. Dansktalende rejseleder. 


 


Rejse C-2: 5-dages "all-inclusive" rejse til sø- og bjergområdet "Lausitzland" inkl. Spreewald, Meissen Porcelæn, Zittauer bjergene med Oybin bjergkirke og Marienthal Kloster. Dansktalende rejseleder.


 


Rejse D: Bliv glad i naturskønne omgivelser, 5-dages "all-inclusive" rejse til Thüringen inklusiv en frivillig lettere vandre- og cykeltur i Tysklands smukkeste natur samt ekstra skånekost på både morgen- og aftenbuffet'en.


 


Rejse E: Kultur og natur i Tysklands midte, 5 dages rejse med "all-inclusive" program. Gruppen kan vælge at bo i Luthers Wartburg by Eisenach eller i blomsterbyen Bad Langensalza.


 


Rejse F: ”Erzgebirge” i Sydsachsen og Karlsbad i Tjekkiet, 5 dages rejse med "all-inclusive" program. Grupperne bor på Hotel am Fichtelberg i kurbyen Oberwiesenthal. Fra hotellet er der smuk udsigt til enten Tjekkiet, Oberwiesenthal eller Fichtelberg.


 


Rejse G: De bedste oplevelser langs Elben fra Dresden til Tjekkiet, 5 dages rejse med "all-inclusive program.


 


Rejse H: Allerbedste 4- og 5-dages rejser til Harzen.


 


Rejse I: ”Berlin optimal”, 4-dages rejse til Berlin inklusive Potsdam med "all-inclusive" program. Helpension med drikkevarer til både  frokost og aftensmad, eftermiddagskaffe med kage hver dag, alle udflugter, entréer, kanalsejlads på floden Spree i Berlin samt dansktalende rejseleder alt i henhold til program.


 


Rejse J: 3- og 4-dages julemarkedsrejser Berlin og Harzen


 


Rejse J: Julemarkedsrejser Erfurt, Merseburg og Mecklenburg-Vorpommern


 


Rejse K: Kultur- og oplevelsesrejser til Wittenberg, Leipzig, Jena, Erfurt, Eisenach (Wartburg) og Eisleben "i fodsporene på Martin Luther og Johann Sebastian Bach". Med "all-inclusive" program.


 


Rejse L: ”Rødhætteland” i det hessiske bjerglandskab med byerne Rotenburg og Fulda. 5 dages rejse med "all-inclusive"program, dansktalende rejseleder mm. Grupperne bor på "hotel Seeblick" med udsigt til søen. En aften på hotellet serveres "Hessisches Buffet, og der vil være musik.


 


Rejse M: 5-dages rejse fra søndag til torsdag med det allerbedste i Dresden og omegn. Grupperne bor på Hotel Ibis i Prager Strasse, der er den mest kendte indkøbsgade i Dresden.


 


Rejse N: "Thüringen optimal", 5- og 6-dages rejse med "all-inclusive" program til Thüringens største attraktioner. N-5 er ideel for ældre og lidt gangbesværede gæster.


 


Rejse O: 4- eller 5-dages "all-inclusive" rejse til Rügen med hotelophold i den smukke by Stralsund.


 


Rejse R: 5-dages ”all-inclusive” rejse til Rüdesheim, Koblenz. Rejsen kan kombineres med en ca. 6 timers sejltur på Rhinen inkl. en 3-retters menu til det betagende show "Rhinen i Flammer". 


 


Rejse S: 5-dages "all-inclusive" rejse til "Lüneburger Heide" med besøg i Walsrode, Celle og i Hodenhagen, hvor grupperne bor og hvor ikke mindst Europas største "Serengeti Safaripark" samt "Walsrode Weltvogelpark" ligger.


 


Rejse T: 5-dages rejse til Merseburg med Leipzig og Halle inkl. "Ridder-middag", blomsterpark, sekt- og chokoladefabrik mm. "All-inclusive" program.


 


Rejse V: Ny 5-dages ”all-inclusive” rejse til både kendte og ukendte steder i Mecklenburg-Vorpommern med spændende og unikke oplevelser. Hertil heldagsbesøg i smukke, hyggelige Schwerin.


 

NYHEDER

NYHEDSBREV
Tilmeld nyhedsbrev
Navn: Påkrævet

E-mail: Påkrævet


Lønningen 4, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2019 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK