Venř rejser Venř bussen
Julemarked
Julerejser og dagsture i 2022

Følg med her på hjemmesiden for nærmere beskrivelse af årets dagture og rejser

Cirkusrevy 2022

Vi har også Cirkusrevyen på programmet i 2022 med vore populære 2-dagsture med overnatning på Hotel Hillerød. 

Oberammergau 2022

PASSIONSSPILLET I OBERAMMERGAU 2020 NU I 2022
Få del i denne storslåede oplevelse. Ønsker du mere information om de spændende ture, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97868100 eller email info@venorejser.dk

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Venø Bussen
Venø Bussen 60 år på hjul

Den 1. november 2019 kunne Venø Bussen fejre sit 60-års jubilæum. Firmaet blev startet i 1959 af Carl Anker Jensen, kaldet Bus-Carl, med én bus; skolebussen fra Venø til fastlandet. Knud Overgaard overtog firmaet i 1989 og kunne i 2019 fejre både sit eget 30-års jubilæum på Venø og firmaets 60-års jubilæum. I dag er firmaet vokset til 28 busser og over 30 ansatte. 

Venø Bussen Personale
Venø Bussens chauffører

Venø Bussen står for lokalruterne i Struer Kommune.

Vi har erfarne og venlige chauffører, der altid er klar til at yde en god service! 

Hjertestarter i bussen
Hjertestarter i rutebusserne

Der er hjertestarter i alle 11 rutebusser, man ser rundt i Struer by og på landevejene rundt om i kommunen. Hos Venø Bussen har alle chauffører deltaget i førstehjælpskurser og brug af hjertestarter.

Venø - vi er eksperter

Venø Bussen har kørt skolebus fra Venø til fastlandet siden 1959, og selskabet har stadig en meget stor tilknytning til den smukke ø i Limfjorden.

Book guide eller cykelleje hos os.

Handicapkørsel

Venø Bussen har en firestjernet MAN liftbus til både turist- og handicapkørsel.
Den er udstyret med handicaplift, hvilket er en stor fordel for blandede grupper, f.eks. plejehjem eller efterskoler, hvor der er enkelte kørestolsbrugere blandt deltagerne.

Rhinen i Flammer - 6 dage - 27/06 - 02/07 2017
Oplev det berømte fænomen ”Rhinen i Flammer”, hvor bjergsiderne oplyses af det fantastiske fyrværkerishow. Vi oplever samtidig det smukke område omkring Rhindalen med udflugter og sejltur på Mosel og nyder de flotte panoramaer, de små idylliske landsbyer og de frodige vinmarker.

Tirsdag den 27. juni 2017
Efter endt opsamling sætter vi kurs mod Paterborn (ankomst ca. kl. 17.00). Der er kaffe med rundstykke og senere 3 stk. håndmadder til frokost undervejs. Overnatning på Hotel Gerold med aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare og morgenmad. 


Onsdag den 28. juni 2017
Efter morgenmaden kører vi til Berleburg Slot, hvor Prinsesse Benedikte og Prins Richard bor. Vi får en let frokost i byen, og derpå fortsætter turen til Rhindalen. Efter ankomst og indkvartering serveres velkomstdrink og menu eller buffet inkl. 1 stk. drikkevare.


Torsdag den 29. juni 2017
Morgenmad på hotellet. Køretur med bytoget ”Winzerexpress, der kører gennem vinmarkerne til Asbach Uralt Centret. Her vises film, og der bliver smagsprøver, rund-visning og mulighed for at handle. Turen fortsætter et kort stykke til Hildegaard van Bingen Kloster, hvor det store klostermarked besøges inkl. smagsprøve. Der bliver mulighed for at høre korsang i klosterkirken, inden turen fortsætter et kort stykke til vingården ”Magdalenenhof”, hvor frokosten serveres inklusiv 4 forskellige smagsprøver på vin. Her kan gæsterne købe vin fra gårdens egne vinmarker. Ca. kl. 15 er vi tilbage på hotellet, og resten af eftermiddagen er til egen disposition. Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. Efter aftensmaden er der mulighed for at besøge Drosselgasse.


Fredag den 30. juni 2017 
Morgenmad på hotellet. Vi starter udflugtsprogrammet kl. 9, tager færgen over Rhinen og fortsætter til Koblenz, hvor deltagerne besøger ”Deutsche Eck”. Herefter tager vi svævebanen hen over Rhinen til borgen ”Ehrenbreit-stein”, hvor frokosten inkl. 1 stk. drikkevare serveres i Café Hahn. Nu bliver der tid til at bese borgen og de forskellige udstillinger. Kl. 14 returneres med svævebanen. Turen fortsætter til det kendte ”Loreley-Plateau”, hvor eftermiddagskaffen serveres. Ca. kl. 17 er vi tilbage på hotellet til aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare.


Lørdag den 1. juli 2017
Morgenmad på hotellet. Vi sejler kl. 9.15 fra Rüdesheim til den smukke by Assmannshausen, og her går gruppen gennem den kendte ”Höllengasse” til svævebanen, der bringer gruppen op på bjerget. Her kan I vælge, om I vil spadsere den smukke tur til ”Niederwald-denkmal”, eller om I hellere vil køre med bus. Efter besøg ved ”Niederwalddenkmal” tages svæve-banen retur til Rüdesheim. Her serveres frokost inkl. 1 glas Riesling i den kendte restaurant ”Rüdes-heimer Schloss” i Drosselgasse. Resten af eftermiddagen er til egen disposition, inden aftenshowet. Afsejling kl. 18 fra Rüdesheim til det store fyrværkerishow ”Rhinen i Flammer”. Middag ombord på udflugtsskibet bestående af 3 retters menu inkl. 1 stk. drikkevare. Hjemkomst ca. kl. 00.30.


Søndag den 2. juli 2017
Morgenmad på hotellet. Hjemturen starter kl. 8.00 og køres non-stop med passende pauser undervejs. Vi får madpakke med fra hotellet, og der er mulighed for indkøb og aftensmad ved Fleggaard.


Waldhotel Rheingau
Marienthaler Str. 20, 65366 Geisenheim-Marienthal
Pragtfuldt hotel beliggende i Geisenheim, kun 3,5 km fra Rüdesheim. Her er bl.a. welness-område, indendørs pool og udsigtsterrasse lige midt i vinmarkerne.


Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 5.650,-
Tillæg for enkeltværelse: kr. 920,-
Depositum: Kr. 2000,-
Evt. afbestillingsforsikring: Kr. 525,-.


Inklusiv i rejsens pris:
• Kaffe/rundstykke samt 3 håndmadder inkl. 1 øl/vand på dag 1
• 4 x overnatning med halvpension inklusiv velkomstdrink og 1 stk. valgfri drikkevare til aftensmaden 
• 1 x mellemovernatning med halvpension inkl. 1 stk. drikkevare
• Frokost i Berleburg inkl. 1 stk. drikkevare på dag 2 og madpakke fra hotellet på afrejsedagen
• 1 x sejltur Rüdesheim – Assmannshausen 
• 2 x svævebane i Koblenz
• 1 x svævebane i Rüdesheim
• 1 x svævebane i Assmannshausen
• 1 x frokost inkl. 4 x smagsprøver på vingården ”Magdalenenhof” 
• 1 x frokost i Koblenz 
• 1 x frokost i Rüdesheim
• Besøg i Asbach Uralt Center inkl. smagsprøve
• Besøg på Hildegaard von Bingen kloster inkl. smagsprøve
• Køretur med ”Winzerexpress” i Rüdesheim
• Eftermiddagskaffe på ”Loreley-Plateau” 
• Fyrværkerishow ”Rhinen i Flammer”, 6 timers sejltur inkl. 3-rettes menu inkl. 1 stk. drikkevare
• Dansktalende rejseleder er inkluderet i rejseprisen. Rejselederen tager imod gruppen ved ankomsten.
• Buskørsel, vej/kurskatter og bidrag til Rejsegarantifonden


Opsamling:
Kl. 06.30: Struer Hallerne 
Kl. 06.50: Holstebro, p-pladsen ved Lægaardvej 89
Kl. 07.05: Aulum Station
Kl. 07.30: Herning, afkørsel 15, pendlerpladsen

Ret til ændringer forbeholdes.

NYHEDER

Havstokken 18, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2022 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK