Venř rejser Venř bussen
Koldkrigsmuseet REGAN Vest - Lars Horn and Nordjyske Museer - Indgangstunnel
Bedste Busselskab 2022/23

Venø Bussen blev i juni 2023 hædret af Midttrafik med både prisen som Bedste Busselskab 2022/23 på småruterne i Region Midtjylland og prisen for den største tilfredshed med chaufførerne.

REGAN Vest

Det nye Koldkrigsmuseum i Rold Skov byder på et væld af oplevelser - inklusiv rundvisning i bunkeranlægget. Se vore datoer i 2024.

Venø Bussen
Venø Rejser

Venø Rejser kører både lokalt (som her ved Vestervig Kirke), i hele Danmark og i Udlandet. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Busser
Venø Bussen på vej

Venø Bussen hjælper jer godt på vej med over 60 års erfaring, erfarne og rutinerede chauffører samt skræddersyede ture og rejser.

 

Venø Bussen Personale
Venø Bussens chauffører

Venø Bussen står for lokalruterne i Struer Kommune.

Vi har erfarne og venlige chauffører, der altid er klar til at yde en god service! 

Hjertestarter i bussen
Hjertestarter i rutebusserne

Der er hjertestarter i alle 11 rutebusser, man ser rundt i Struer by og på landevejene rundt om i kommunen. Hos Venø Bussen har alle chauffører deltaget i førstehjælpskurser og brug af hjertestarter.

Venø - vi er eksperter

Venø Bussen har kørt skolebus fra Venø til fastlandet siden 1959, og selskabet har stadig en meget stor tilknytning til den smukke ø i Limfjorden.

Book guide eller cykelleje hos os.

Handicapkørsel

Venø Bussen har en firestjernet MAN liftbus til både turist- og handicapkørsel.
Den er udstyret med handicaplift, hvilket er en stor fordel for blandede grupper, f.eks. plejehjem eller efterskoler, hvor der er enkelte kørestolsbrugere blandt deltagerne.

Blomsterrejse til Holland
Blomsterrejse til Holland - 5 dage - 01/05-05/05 2017
Forårsferie er lig med Holland, hvor marker med hyacinter og tulipaner står i de flotteste farver! På denne tur besøger vi naturligvis den store blomsterpark Keukenhof og kører langs kanalerne og oplever hyggelige landsbyer og idylliske møller, men vi skal også se på moderne arkitektur i Rotterdam i syd og køre over Zuider-dæmningen i nord.

Hollandskfødt turleder med på turen!

Mandag den 1. maj: Udrejse
Tidlig afrejse fra det vestjyske. Udrejse via Padborg, gennem Nordtyskland til vores hotel i Holland. Der serveres 1 stk. rundstykke og kaffe samt 3 stk. håndmadder i forbindelse med pauser undervejs. Øl/vand kan købes i bussen. Ankomst og indkvartering på vort hotel i Putten. Aftensmad i hotellets restaurant.

Tirsdag den 2. maj: Rotterdam med marked og havnerundfart
Morgenmadsbuffet på hotellet. Herefter kurs mod Rotterdam, der er Hollands næststørste by og meget forskellig fra alle andre hollandske byer. Rotterdam blev stort set jævnet med jorden under Anden Verdenskrig og er igennem de seneste 50 år blevet bygget op på ny i forskellig, udsædvanlig stil og med en imponerende skyline. Vi starter med at opleve Rotterdam fra vandsiden på en havnerundfart med afgang ved den nye flotte Erasmusbro (varighed i alt ca. 75 min.). Herefter kører vi op til den store indendørs markedshal ”Markthal”, der er på størrelse med en fodboldbane med 100 boder, der sælger friske afgrøder, 15 madbutikker og 8 restauranter. Et sandt mad-eldorado med overvægt af lokaltproducerede fødevarer. Her er der frokost på egen hånd. Herefter er der mulighed for at opleve andre spændende seværdig-heder som Laurenskirken, råd-huset, Kubushusene eller søfartsmuseet. Aftensmad på hotellet.

Onsdag den 3. maj: Blomsterparken Keukenhof
Morgenmadsbuffet på hotellet. Det smukke Keukenhof gods, der blev grundlagt i 1642, har en fantastisk 32 hektar stor park, der er fyldt til bristepunktet med pragtfulde blomsterløg. Vi har afsat god tid til at gå rundt og nyde de over syv millioner blomster og planter, udforske de smukke pavilloner og besøge nogle af de spændende udstillinger. Frokostpakke nydes i parken. Aftensmad på hotellet.

Torsdag den 4. maj: Via Zuider-dæmningen til Groningen
Efter morgenmadsbuffet tager vi afsked med hotellet i Putten og besøger først byen Almere, der er den yngste og hurtigstvoksende by i Holland. Her får vi en rundvisning fra bussen. Herefter videre til Simonehoeve i Volendam, der er en original oste- og træskogård. Her nyder vi først en traditionel hollandsk frokost og får herefter en rundvisning. Hernæst går turen videre via Zuider-dæmningen, der adskiller Ijsselmeer fra Vadehavet. Vi får en flot køretur med udsigt til bl.a. blomstermarker undervejs. Vi når Groningen og vort hotel, og dagen afsluttes med at smage en anden hollandsk specialitet: Vi skal spise pandekager ombord på en gammel fortøjet hollandsk pram, der er lavet om til pandekageskib.

Fredag den 5. maj: Hjemrejse
Efter morgenmadsbuffeten går vi en lille rundtur i Groningen, inden vi sætter kurs mod Danmark. Der vil være passende pauser undervejs. Vi når den dansk/tyske grænse og Fleggaard sidst på eftermiddagen. Mulighed for aftensmad ved Fleggaard. Hjemkomst ca. kl. 22.00.


Hampshire Hotel Mooi Veluwe
Garderenseweg 154, Putten
Indbydende hotel med naturskøn beliggenhed i et skovområde i udkanten af Hollands største nationalpark, De Hoge Veluwe. Hotellet har 86 værelser beliggende i stueetagen af to bygninger. Værelserne har en privat terrasse, tv, telefon, Wi-Fi, pengeskab og bad/toilet. 

Hampshire City Hotel Groningen
Gedempte Kattendiep 25, 9711 PM, Groningen
Godt hotel med central beliggenhed i Groningen. Hotellet har 93 værelser, og der er elevator, bar og fitness-område. Værelserne har Wi-Fi, tv, pengeskab og bad/toilet.


Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 3850,-
Tillæg for enkeltværelse: kr. 605,-
Depositum: Kr. 1.500,- pr. person + evt. afbestillingsforsikring (kr. 360,-) indbetales ved tilmeldingen til Venø Rejser.


Inklusiv i rejsens pris:
• Hollandsfødt turleder
• Kaffe og et smurt rundstykke samt 3 stk. håndmadder på udrejsen
• 3 overnatninger på Hampshire Hotel i Putten inkl. morgenbuffet og 3 retters aftensmad (ekskl. drikkevarer)
• 1 overnatning på Hampshire Hotel i Groningen inkl. morgenbuffet
• Madpakke onsdag
• Pandekagebuffet på restaurant Pannekoeks-chip i Groningen inkl. en øl/vin/vand
• Udflugt til blomsterparken Keukenhof
• Udflugt til Rotterdam inkl. havnerundfart
• Besøg og frokost hos Simonehoeve, der er en original oste- og træskogård
• Buskørsel
• Bidrag til Rejsegarantifonden


Opsamling:
Kl. 6.10: Thyholm, Hvidbjerg Station
Kl. 6.30: Struer Hallerne
Kl. 6.50: Holstebro, p-plads ved Lægaardvej 89
Kl. 7.30: Herning, pendler p-plads

Ret til ændringer forbeholdes.

NYHEDER

Havstokken 18, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2024 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK