Venř rejser Venř bussen
Julemarked
Julerejser og dagsture i 2022

Følg med her på hjemmesiden for nærmere beskrivelse af årets dagture og rejser

Cirkusrevy 2022

Vi har også Cirkusrevyen på programmet i 2022 med vore populære 2-dagsture med overnatning på Hotel Hillerød. 

Oberammergau 2022

PASSIONSSPILLET I OBERAMMERGAU 2020 NU I 2022
Få del i denne storslåede oplevelse. Ønsker du mere information om de spændende ture, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97868100 eller email info@venorejser.dk

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Venø Bussen
Venø Bussen 60 år på hjul

Den 1. november 2019 kunne Venø Bussen fejre sit 60-års jubilæum. Firmaet blev startet i 1959 af Carl Anker Jensen, kaldet Bus-Carl, med én bus; skolebussen fra Venø til fastlandet. Knud Overgaard overtog firmaet i 1989 og kunne i 2019 fejre både sit eget 30-års jubilæum på Venø og firmaets 60-års jubilæum. I dag er firmaet vokset til 28 busser og over 30 ansatte. 

Venø Bussen Personale
Venø Bussens chauffører

Venø Bussen står for lokalruterne i Struer Kommune.

Vi har erfarne og venlige chauffører, der altid er klar til at yde en god service! 

Hjertestarter i bussen
Hjertestarter i rutebusserne

Der er hjertestarter i alle 11 rutebusser, man ser rundt i Struer by og på landevejene rundt om i kommunen. Hos Venø Bussen har alle chauffører deltaget i førstehjælpskurser og brug af hjertestarter.

Venø - vi er eksperter

Venø Bussen har kørt skolebus fra Venø til fastlandet siden 1959, og selskabet har stadig en meget stor tilknytning til den smukke ø i Limfjorden.

Book guide eller cykelleje hos os.

Handicapkørsel

Venø Bussen har en firestjernet MAN liftbus til både turist- og handicapkørsel.
Den er udstyret med handicaplift, hvilket er en stor fordel for blandede grupper, f.eks. plejehjem eller efterskoler, hvor der er enkelte kørestolsbrugere blandt deltagerne.

Blomsterrejse til Holland - 5 dage - 28/04-02/05/2019
Forårsferie er lig med Holland, hvor marker med hyacinter og tulipaner står i de flotteste farver! På denne tur besøger vi naturligvis den store blomsterpark Keukenhof og kører langs kanalerne og oplever hyggelige landsbyer og idylliske møller. Vi oplever også Amsterdam på en hyggelig kanalrundfart.

Søndag den 28. april 2019: Udrejse
Tidlig afrejse fra det vestjyske. Udrejse via Padborg, gennem Nordtyskland til vores hotel i Holland. Der serveres 1 stk. rundstykke og kaffe samt 3 stk. håndmadder inkl. 1 øl/vand i forbindelse med pauser undervejs. Ankomst og indkvartering på vort hotel i Putten. Aftensmad i hotellets restaurant.

Mandag den 29. april 2019: Amsterdam – kanalfart og byrundtur
Morgenmadsbuffet på hotellet. Vi skal tilbringe dagen i Amsterdam, Hollands største by og hovedstad, der ligger ca. en times kørsel fra hotellet. Amsterdam er nok mest kendt for sine kanaler og opleves bedst fra vandet. Vi starter derfor med en to timer lang kanalrundfart. Her oplever vi både det historiske centrum, ser smukke kanalhuse, hyggelige broer, kanalhuse, husbåde og meget andet i en by, der er forankret i historien. Efter kanalfarten er der lidt tid på egen hånd til at finde frokost (guiden er også behjælpelig hermed). Herefter er der mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd i Amsterdam eller gå en tur sammen med guiden. Efter en oplevelsesrig dag, vender vi tilbage til hotellet og får aftensmad.

Tirsdag den 30. april 2019: Blomsterparken Keukenhof
Morgenmadsbuffet på hotellet. Det smukke Keukenhof gods, der blev grundlagt i 1642, har en fantastisk 32 hektar stor park, der er fyldt til bristepunktet med pragtfulde blomsterløg. Vi har afsat god tid til at gå rundt og nyde de over syv millioner blomster og planter, udforske de smukke pavilloner og besøge nogle af de spændende udstillinger. Frokostpakke nydes i parken. Aftensmad på hotellet.

Onsdag den 1. maj 2019: Via Zuider-dæmningen til Groningen
Efter morgenmadsbuffet tager vi afsked med hotellet i Putten og besøger først byen Almere, der er den yngste og hurtigstvoksende by i Holland. Her får vi en rundvisning fra bussen. Herefter videre til Simonehoeve i Volendam, der er en original oste- og træskogård. Her nyder vi først en traditionel hollandsk frokost og får herefter en rundvisning. Hernæst går turen videre via Zuider-dæmningen, der adskiller Ijsselmeer fra Vadehavet. Vi får en flot køretur med udsigt til bl.a. blomstermarker undervejs. Vi når Groningen og vort hotel, og dagen afsluttes med at smage en anden hollandsk specialitet: Vi skal spise pandekager ombord på en gammel fortøjet hollandsk pram, der er lavet om til pandekageskib.

Torsdag den 2. maj 2019: Hjemrejse
Efter morgenmadsbuffeten går vi en lille rundtur i Groningen, inden vi sætter kurs mod Danmark. Der vil være passende pauser undervejs. Vi når den dansk/tyske grænse og Fleggaard sidst på eftermiddagen. Mulighed for aftensmad ved Fleggaard. Hjemkomst ca. kl. 22.00.

Fletcher Hotel Mooi Veluwe
Garderenseweg 154, Putten
Indbydende hotel med naturskøn beliggenhed i et skovområde i udkanten af Hollands største nationalpark, De Hoge Veluwe. Hotellet har 86 værelser beliggende i stueetagen af to bygninger. Værelserne har en privat terrasse, tv, telefon, Wi-Fi, pengeskab og bad/toilet. 

City Hotel Groningen
Gedempte Kattendiep 25, 
9711 PM Groningen
Godt hotel med central beliggenhed i Groningen. Hotellet har 93 værelser, og der er elevator, bar og fitnessområde. Værelserne har Wi-Fi, tv, pengeskab og bad/toilet.

Afgangstider:
Kl. 06.00: Hvidbjerg Station, Thyholm
Kl. 06.30: Struer Energi Park
Kl. 06.50: Holstebro, pendler p-plads, afkørsel 21 (Mejrup/Viborgvej)
Kl. 07.05: Aulum, pendler p-plads, afkørsel 19 (Aulum/Videbækvej)
Kl. 07.30: Herning, pendler p-plads, afkørsel 15 (Lundvej/Sundsvej)

Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 4.095,-
Tillæg for enkeltværelse: kr. 560,-
Depositum: Kr. 1.500,- 
Abestillingsforsikring: Kr. 375,-

Inklusiv i rejsens pris:
• Hollandsfødt turleder
• Kaffe og et smurt rundstykke samt 3 stk. håndmadder inkl. 1 stk. øl/vand på udrejsen
• 3 overnatninger på Hotel Mooi Veluwe i Putten inkl. morgenbuffet og 3 retters aftensmad (ekskl. drikkevarer)
• 1 overnatning på City Hotel Groningen inkl. morgenbuffet
• Madpakke onsdag
• Pandekagebuffet på restaurant Pannekoekschip i Groningen inkl. en øl/vin/vand
• Udflugt til blomsterparken Keukenhof inkl. entré
• Udflugt til Amsterdam inkl. kanalrundfart
• Besøg og frokost hos Simonehoeve, en original oste- og træskogård (ekskl. drikkevarer)
• Buskørsel 
• Bidrag til Rejsegarantifonden

Ret til ændringer forbeholdes.

NYHEDER

Havstokken 18, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2022 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK