Venø rejser Venø bussen
Koldkrigsmuseet REGAN Vest - Lars Horn and Nordjyske Museer - Indgangstunnel
Bedste Busselskab 2022/23

Venø Bussen blev i juni 2023 hædret af Midttrafik med både prisen som Bedste Busselskab 2022/23 på småruterne i Region Midtjylland og prisen for den største tilfredshed med chaufførerne.

REGAN Vest

Det nye Koldkrigsmuseum i Rold Skov byder på et væld af oplevelser - inklusiv rundvisning i bunkeranlægget. Se vore datoer i 2024.

Venø Bussen
Venø Rejser

Venø Rejser kører både lokalt (som her ved Vestervig Kirke), i hele Danmark og i Udlandet. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Busser
Venø Bussen på vej

Venø Bussen hjælper jer godt på vej med over 60 års erfaring, erfarne og rutinerede chauffører samt skræddersyede ture og rejser.

 

Fyn med Svendborg, Drejø og Skarø - 2 dage - 21/06-22/06/2019
Hyggelig tur til Fyn, hvor vi bl.a. oplever et minikrydstogt i Det Sydfynske Øhav med øhop på Skarø og Drejø. Masser af god mad og hygge på Hotel Christiansminde.

Fredag den 21. juni 2019:
Efter endt opsamling er der pause undervejs med buskaffe og rundstykker.
Kl. 10:30: Vi besøger en af de åbne haver på Fyn: Blomstrende roser, summende bier og rislende vand. Disse haver ejes af privatpersoner, men de er så stolte af deres haver, at de inviterer os indenfor til en afslappende rundtur blandt et væld af smukke planter og blomster. Vi nyder den medbragte frokost-pakke i besøgshaven. Turen fortsætter til Svendborg by. 
Kl. 14:00: Oplev Svendborgs spænd-ende by og historie på en 1½ times guidet rundvisning. Vi er midt i et markant søfartsområde. Værfter og rederier har været områdets mest fremtrædende erhverv og er stadig i dag byens sjæl. Hør hvad der sker, når byens indbyggere føler at denne kulturarv er truet. Svendborg Havn blev i slutningen af 1800-tallet en af Danmarks største. Derfor valgte Mærsk familien også at rykke teltpælene op fra Dragør og bosætte sig i Villa Anna i Svendborg i 1884, og dermed startede verdens største containerskibsrederi i byen. Familien Mærsk måtte trodse en massiv modstand fra de lokale før de i 1904 kunne købe deres første stålskib. Få den berømte historie. Herefter lidt tid på egen hånd. 
Kl. 17:15: Velkomst og check-in på Hotel Christiansminde. 
Kl. 19:00: Velkomstdrink. Servering af 2-retters menu – efter køkkenchefens valg – og kaffe/te ad libitum. Eget lokale til hyggeligt samvær efter middagen.

Lørdag den 22. juni 2019:
Morgenbuffet.
Vi pakker bussen og kører den korte tur ned til havnen, hvor M/F Højestene venter.
Kl. 11.00: Afgang fra Svendborg (mødetid kl. 10.45). Guiden, der har boet på Drejø i næsten 14 år, byder velkommen ombord og orienterer om dagens program. Mens færgen sejler mod vores første stop, Drejø, nyder vi den lækre ”madpakke” fra Cafe Sommersild. 
Kl. 12.20: Ankomst Drejø, hvor der bliver en times ophold. Vi får mulighed for at strække ben og gå en lille tur. Guiden fortæller om nogle af de vigtigste begivenheder i Drejøs historie, inden færgen sejler videre til Skarø.
Kl. 13.45: Ankomst Skarø, hvor endnu en lokalguide venter os på havnen for at fortælle om Skarøs historie gennem tiderne. Vi går til byen, forbi forsamlingshuset og den tidligere skole til øens gadekær, hvor vi gør et stop, hvorefter de, som har lyst og gode gåben, går med lokalguiden til Skarø Kirke (ca. 1.200 m i alt). Man kan også vælge at gå med til Apotekerhaven.
Kl. ca. 15.00: Vi samles igen og turen sluttes af hos Skarø Is ved Britta Tarp og Martin Jørgensen. Her nyder vi kaffen med hjemmebagt kage og isen, som er baseret på birkesaft og sukkertang. Vi hører om deres fantastiske is-eventyr, som begyndte i køkkenet, hvor Britta producerede 50 bægre om dagen. I dag har de en is-fabrik, og isen eksporteres til store dele af verden. 
Kl. 16.35: Afgang fra Skarø. 
Kl. 17.20: Ankomst Svendborg - en dejlig ø-oplevelse rigere.
Venø Bussen holder klar ved færgen og turen går herefter hjemad med aftensmad på en kro undervejs. Vi er i Struer ca. kl. 22.00.

Afgangstider: 
Kl. 06.30: Hvidbjerg Station, Thyholm
Kl. 06.30: Skive Folkeblad, Gemsevej 7-9, Skive
Kl. 07.00: Struer Energi Park
Kl. 07.20: Holstebro, pendler p-plads, afkørsel 21 (Mejrup/Viborgvej)
Kl. 07.35: Aulum, pendler p-plads, afkørsel 19 (Aulum/Videbækvej)
Kl. 08.00: Herning, pendler p-plads, afkørsel 15 (Lundvej/Sundsvej)

Hotel Christiansminde
Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg
Skønt beliggende lige i vandkanten af Svendborg Sund. Man kan nyde udsigten over øerne Tåsinge og Thurø fra hotellets restaurant og store terrasse.
Alle værelser med bad/toilet, tv og kaffe/the-faciliteter.

Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 2195,-
Tillæg for eneværelse: Kr. 200,-
Depositum: Kr. 1000,-
Afbestillingsforsikring: Kr. 195,-

Inklusiv i rejsens pris:
• Buskørsel 
• Kaffe og et smurt rundstykke samt 3 stk. håndmadder inkl. 1 stk. drikkevare på udrejsen 
• En overnatning på Hotel Christiansminde inkl. stor morgenbuffet, velkomstdrink og 2-retters menu – efter køkkenchefens valg – kaffe/te ad libitum (ekskl. drikkevarer) 
• Besøg og rundvisning af indehaver i en af de smukke åbne haver på Fyn
• Guidet rundvisning i Svendborg
• Minikrydstogt i Det Sydfynske Øhav - Øhop på Drejø og Skarø - inkl. færgebillet, "madpakke", kaffe, kage og is, Skarø ø-guide samt guide på hele turen (drikkevarer kan købes på færgen)
• Aftensmad på hjemturen (ekskl. drikkevarer)
• Bidrag til Rejsegarantifonden

 Ret til ændringer forbeholdes.

NYHEDER

Tangvej 16, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2024 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK