Venř rejser Venř bussen
Koldkrigsmuseet REGAN Vest - Lars Horn and Nordjyske Museer - Indgangstunnel
Bedste Busselskab 2022/23

Venø Bussen blev i juni 2023 hædret af Midttrafik med både prisen som Bedste Busselskab 2022/23 på småruterne i Region Midtjylland og prisen for den største tilfredshed med chaufførerne.

REGAN Vest

Det nye Koldkrigsmuseum i Rold Skov byder på et væld af oplevelser - inklusiv rundvisning i bunkeranlægget. 5 udsolgte datoer i 2023 - Vi vender tilbage med nye datoer i 2024.

Venø Bussen
Venø Rejser

Venø Rejser kører både lokalt (som her ved Vestervig Kirke), i hele Danmark og i Udlandet. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Busser
Venø Bussen på vej

Venø Bussen hjælper jer godt på vej med over 60 års erfaring, erfarne og rutinerede chauffører samt skræddersyede ture og rejser.

 

Venø Bussen Personale
Venø Bussens chauffører

Venø Bussen står for lokalruterne i Struer Kommune.

Vi har erfarne og venlige chauffører, der altid er klar til at yde en god service! 

Hjertestarter i bussen
Hjertestarter i rutebusserne

Der er hjertestarter i alle 11 rutebusser, man ser rundt i Struer by og på landevejene rundt om i kommunen. Hos Venø Bussen har alle chauffører deltaget i førstehjælpskurser og brug af hjertestarter.

Venø - vi er eksperter

Venø Bussen har kørt skolebus fra Venø til fastlandet siden 1959, og selskabet har stadig en meget stor tilknytning til den smukke ø i Limfjorden.

Book guide eller cykelleje hos os.

Handicapkørsel

Venø Bussen har en firestjernet MAN liftbus til både turist- og handicapkørsel.
Den er udstyret med handicaplift, hvilket er en stor fordel for blandede grupper, f.eks. plejehjem eller efterskoler, hvor der er enkelte kørestolsbrugere blandt deltagerne.

ThĂĽringen ALT INKLUSIV - 6 dage - 12/08-17/08/2020 - AFLYST
Oplev Thüringens natur, når den er bedst, med betagende oplevelser og seværdigheder. Denne rejse kan reserveres af alle, men er også velegnet til gæster med kørestol. Rejsen er med "all-inclusive" program med fuldpension, drikke-varer og eftermiddagskaffe. Vi møder vores dansktalende rejseleder ved ankomst til overnatningshotellet i Magdeburg.

Onsdag den 12. august 2020:
Kørsel sydpå med formiddagskaffe og et smurt rundstykke samt senere 3 stk. håndmadder inkl. 1 stk. øl/vand. Vi ankommer til vort overnatningshotel i Magdeburg sidst på eftermiddagen. Den dansktalende rejseleder tager imod os ved ankomsten. Aftensmad inkl.1 stk. drikkevare. 

Torsdag den 13. august 2020: 
Efter morgenmadsbuffet kører vi videre til det store "Wasser-strassenkreuz" (vandvejskryds), hvor floderne Elben og Havel mødes med Mittel-Land-Kanal. Her findes gigantiske sluser og en løftebeholder, der kan løfte eller sænke skibe op til 82 meters længde og med en løfte/sænke afstand på 16 meter. Her ses også Europas største stålkonstruktion, nemlig verdens længste kanalbro på 918 meters længde. Besøget her er inklusiv frokost med 1 stk. drikkevare. Herefter eftermiddags-kaffe undervejs videre til Saalfeld. Den dansktalende rejseleder tager imod os ved ankomsten til hotellet i Bad Blankenburg, ca. 10 km fra Saalfeld. Efter indkvarteringen serveres en velkomstdrink og aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare.

Fredag den 14. august 2020: 
Morgenmadsbuffet. 
Vi tager toget og kører gennem den smukke Schwarzatal til Obstfelder-schmiede, hvor vi stiger om i bjergbanen, der bringer os til Cursdorf. Vi fortsætter vores rejse og kører til glasblæserbyen nr. 1, Lauscha. Her serveres middagsmad inkl. 1 stk. drikkevare på restaurant Bürgerstuben. Efter middagsmaden besøges glasværkstedet Farbglas-hütte, hvor deltagerne kan opleve glasblæseren i arbejde. Vi fort-sætter til en chokoladefabrik, hvor alle får udleveret en chokolade-gave. Her serveres eftermiddags-kaffen. Efterfølgende kan vi opleve chokoladefremstilling, chokolade-salg med Tysklands længste choko-ladebord og en ”chokolade-brønd”. 
Ca. kl. 16.45 er vi tilbage i Saalfeld.  
Aftensmad med 1 stk. drikkevare på hotellet.

Lørdag den 15. august 2020: 
Efter morgenmaden kører vi kl. 9.00 til det historiske skiferbjergværk ved byen Lehesten. Vi ser, hvorledes skiferproduktionen er foregået og får selv lov til at prøve at kløve skifer. 
Frokosten inkl. 1 stk. drikkevare serveres fra en ”Gullasch-kanon”. Eftermiddagskaffen med kage serveres på den smukke sejltur på Hohenwarte Stausee. Ca. kl. 15.30 er vi tilbage på hotellet. Kl. 17.45 tager rejselederen os med til Johanniskirche i Saalfeld, hvor vi hører orglet. Herefter en lille byvandring inden aftenmenuen med 1 stk. drikkevare serveres i restaurant Schlutius.

Søndag den 16. august 2020: 
Morgenmad. Vi starter kl. 9.00 og kører til Thüringens hovedstad Erfurt, hvor rejselederen viser domkirken, den beboede bro ”Krämerbrücke”, Fisketorvet mm. Middagsmaden serveres i restau-rant Güldene Rade i Erfurt. Herefter bliver der tid til at gå lidt rundt i byen på egen hånd. Ca. kl. 16 er vi tilbage på hotellet til eftermiddags-kaffe. Denne sidste aften arran-gerer hotellet stor Thüringer grillbuffet inkl. 1 stk. drikkevare, som serveres udendørs. Der vil være musikunderholdning.

Mandag den 17. august 2020: 
Efter den overdådige morgenmads-buffet starter hjemturen mod Danmark (vi tager madpakke med fra hotellet som frokost). Vi når grænsen og Fleggaard, hvor der er mulighed for indkøb, inden der er aftensmad inkl. 1 stk. øl/vand. Herfra videre nordpå med hjemkomst sidste på aftenen.

Afgangstider: 
Kl. 06.00: Hvidbjerg Station, Thyholm
Kl. 06.25: Struer, Tegltorvet
Kl. 06.40: Struer Energi Park
Kl. 07.05: Holstebro Banegård
Kl. 07.30: Aulum, pendler p-plads, afkørsel 19 
Kl. 08.00: Herning, Markedspladsen

Hotel Allianzhaus
Esplanade 5-10a, 
07422 Bad Blankenburg
3-stjernet hotel med i alt 58 værelser, hvoraf 8 handicap-værelser. Fra hotellet er der en smuk udsigt ud over tagene i Bad Blankenburg og Thüringer Wald. Beliggende ca. 10 km fra Saalfeld. Alle værelser med tv og bad/toilet.

Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 5.635,-
Tillæg for enkeltværelse: Kr. 450,- 
Afbestillingsforsikring pr. person: Kr. 490,- 
Depositum pr. person: Kr. 2.000,- 

Inklusiv i rejsens pris:
•    Buskørsel i liftbus
•    5 x overnatninger inkl. halvpension 
•    3 x frokost 
•    3 x eftermiddagskaffe
•    1 stk. valgfri drikkevare til aftensmad og til frokost
•    Grillbuffet og musik
•    Udflugtsprogram som beskrevet inkl. billetter til glasfabrikken, bjergbanen, chokoladefabrikken, skiferbjergværket, sejlturen, byvandring i Saalfeld og Erfurt mm.
•    Dansktalende rejseleder
•    Buskaffe og et smurt rundstykke samt 3 stk. håndmadder inkl. 1 stk. øl/vand på udrejsen
•    Madpakke og aftensmad inkl. 1 stk. øl/vand på hjemrejsen
•    Bidrag til Rejsegarantifonden

Ret til ændringer forbeholdes.

NYHEDER

Havstokken 18, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2023 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK