Venř rejser Venř bussen
Julemarked
Julerejser og dagsture i 2022

Følg med her på hjemmesiden for nærmere beskrivelse af årets dagture og rejser

Cirkusrevy 2022

Vi har også Cirkusrevyen på programmet i 2022 med vore populære 2-dagsture med overnatning på Hotel Hillerød. 

Oberammergau 2022

PASSIONSSPILLET I OBERAMMERGAU 2020 NU I 2022
Få del i denne storslåede oplevelse. Ønsker du mere information om de spændende ture, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97868100 eller email info@venorejser.dk

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Venø Bussen
Venø Bussen 60 år på hjul

Den 1. november 2019 kunne Venø Bussen fejre sit 60-års jubilæum. Firmaet blev startet i 1959 af Carl Anker Jensen, kaldet Bus-Carl, med én bus; skolebussen fra Venø til fastlandet. Knud Overgaard overtog firmaet i 1989 og kunne i 2019 fejre både sit eget 30-års jubilæum på Venø og firmaets 60-års jubilæum. I dag er firmaet vokset til 28 busser og over 30 ansatte. 

Venø Bussen Personale
Venø Bussens chauffører

Venø Bussen står for lokalruterne i Struer Kommune.

Vi har erfarne og venlige chauffører, der altid er klar til at yde en god service! 

Hjertestarter i bussen
Hjertestarter i rutebusserne

Der er hjertestarter i alle 11 rutebusser, man ser rundt i Struer by og på landevejene rundt om i kommunen. Hos Venø Bussen har alle chauffører deltaget i førstehjælpskurser og brug af hjertestarter.

Venø - vi er eksperter

Venø Bussen har kørt skolebus fra Venø til fastlandet siden 1959, og selskabet har stadig en meget stor tilknytning til den smukke ø i Limfjorden.

Book guide eller cykelleje hos os.

Handicapkørsel

Venø Bussen har en firestjernet MAN liftbus til både turist- og handicapkørsel.
Den er udstyret med handicaplift, hvilket er en stor fordel for blandede grupper, f.eks. plejehjem eller efterskoler, hvor der er enkelte kørestolsbrugere blandt deltagerne.

Pommern
Mecklenburg-Vorpommern - 5 dage - 03/09 - 07/09 2016
Rejs ”ad Pommern til” på en helt ny 5-dages ”all-inclusive” rejse til både kendte og ukendte steder i Mecklenburg-Vorpommern. På de 3 dagsudflugter besøger vi nogle af de største seværdigheder og attraktioner i området, herunder betagende slotte, tidligere DDR præsident Erich Honeggers private jagtresidens, hvor vi også spiser frokost, en bjørnepark samt et helt enestående naturmuseum. Hertil heldagsbesøg i smukke og hyggelige Schwerin med attraktioner som bl.a. Domkirken, det store smukke slot og sejltur gennem Schweriner-søerne.

Lørdag den 3. september 2016
Kørsel sydpå med formiddagskaffe og et rundstykke samt senere 3 stk. håndmadder inkl. 1 stk. øl/vand. Vi ankommer til Ludwigslust sidst på eftermiddagen, hvor den dansktalende rejseleder tager imod på Hotel Erbprinz, hvor vi indkvarteres. Efterfølgende serveres aftensmad inkl. 1 stk. valgfri drikkevare. 

Søndag den 4. september 2016
Efter morgenmaden starter vi kl. 09.30 og kører en kort strækning til det største Barokslot i Meck-lenburg-Vorpommern: Schloss Ludwigslust. Her går vi sammen med rejselederen igennem det imponerende slot og ser bl.a. den store smukke festsal. Turen forsætter til Jagdschloss Friedrichmoor, der ligger i naturskønne omgivelser. Netop denne dag, hvor Venø Rejser besøger slottet, afholdes der her den årlige folkeskovfest med forskellige aktiviteter, boder, arbejdende værksteder mm, og vi har gratis adgang til hele arrangementet. Vi nyder vor middagsmad inkl. 1 stk. drikkevare på jagtslottet, og senere bliver eftermiddagskaffen også serveret her. Sidste besøg denne dag er på borgen og i borgmuseet i Neustadt-Glewe. Aftensmad inkl. 1 stk. valgfri drikkevare. 

Mandag den 5. september 2016
Efter morgenmaden kører vi kl. 08.30 og første besøg er i Bjørnepark Müritz, hvor vi kommer tæt på de fritgående bjørne. Ved ankomsten serveres en ”bjørnesnaps”. Fra bjørneparken køres videre til en unik restaurant ved Drewitzer-søen, som i DDR-tiden tjente som ”Jagtresidenz” for tidligere ministerpræsident Erich Honegger. Den eksklusive restaurant ligger med en enestående udsigt til søen, og deltagerne kan nyde det hele, mens en lækker frokost inkl. 1 stk. valgfri drikkevare serveres i restauranten eller på terrassen. Efter frokosten fortsættes til områdets største seværdighed: Natur-Oplevelses-Centrum-Müritz, som er et stort, aktivt naturmuseum med bl.a. Tysklands største ferskvandsakvarie, områdets sjældne træer og fugle samt med overraskende aktive indslag. Inden deltagerne forlader ”Müritzeum”, serveres eftermiddagskaffe med kage.  Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare på hotellet. 

Tirsdag den 6. september 2016
Denne dag kan deltagerne opleve Schwerins herligheder. Første besøg er i byens største seværdighed: Schweriner Schloss ved Schwerin-søen, som besøges sammen med rejselederen.  Fra slottet er der et kort stykke til en nærliggende udsigtsrestaurant ved Schwerin-søen, hvor frokosten med 1 stk. drikkevare serveres. Efter frokosten kan deltagerne vælge enten selv at gå ”Stadtbummel” eller sammen med rejselederen at besøge den store domkirke. Kl. 15.00 sejler gruppen gennem de 4 Schweriner-søer, og under sejlturen serveres eftermiddagskaffe med kage. Ca. kl. 17.30 er deltagerne tilbage på hotellet. Denne sidste aften serveres en stor buffet i ”Burgrestaurant” på borgen i Neustadt-Glewe med specialiteter fra Mecklenburg-Vorpommern. 

Onsdag den 7. september 2016
Efter morgenmaden starter hjemturen. Vi har god tid, så chaufføren finder et godt udflugtsmål på vejen. Der er middagsmad inkl. 1 stk. øl/vand, når vi når grænsen og Fleggaard, hvor der også er mulighed for indkøb. Herfra videre nordpå mod hjembyerne, som vi når midt på aftenen.

Priser: 
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 4.250,-
Tillæg for enkeltværelse: 
Kr. 675,-
Depositum: Kr. 2.000,- pr. person + evt. afbestillingsforsikring 
(kr. 395,-) indbetales ved tilmeldingen til Venø Rejser.
Resten af rejsen betales senest den 27.07.2016.

Inklusiv i rejsens pris:
·    Buskørsel
·    4 x hotelovernatninger med halvpension inkl. 1 stk. drikkevare til aftensmaden. 
·    3 x frokost inkl. 1 stk. drikkevare
·    3 x eftermiddagskaffe med kage
·    Besøg på Schloss Ludwigslust og Jagdschloss Friedrichmoor
·    Sejltur på Schweriner See
·    Besøg på Schweriner Schloss og i Schwerin Domkirke
·    Besøg i bjørnepark
·    Besøg på naturmuseum Müritzeum 
·    Dansktalende rejseleder på dagsudflugterne
·    Middagsmad inkl. 1 stk. øl/vand på hjemrejsen
·    Bidrag til Rejsegarantifonden


Hotel Erbprinz
(www.erbprinz-ludwigslust.de)
Det 4-stjernede Hotel Erbprinz byder på en stille beliggenhed i slotsbyen Ludwigslust. Værelserne er klassisk indrettede og med TV og bad/toilet. 
Busparkering foran hotellet.

Opsamling: 
Kl. 06.40: Hvidbjerg Station, Thyholm
Kl. 07.00: Struer Hallerne 
Kl. 07.20: Holstebro, p-plads ved Lægaardvej 89
Kl. 08.00: Herning, afkørsel 15, Pendlerpladsen


Ret til ændringer forbeholdes.

NYHEDER

Havstokken 18, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2022 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK